Over ons

Kees Klop van Klop Optiek is een opticien die zijn klanten persoonlijk kent, ze gastvrij ontvangt en ruimschoots de tijd neemt voor ze. Het dorpse, gezellige en vertrouwde gevoel is er na zoveel jaar nog steeds.

“Als jonge ondernemende opticien ben ik hier in 1989 mijn eigen zaak begonnen en heb duidelijk mijn stek gevonden.”

Daarvoor werkte Kees al 16 jaar in de brillenbranche. Klop Optiek heeft een grote vaste en trouwe klantenkring, in Sprang-Capelle, maar ook tot in de wijde omgeving. 

“Ik ben als ondernemer bijzonder tevreden en dankbaar richting klanten. Er is hier op het plein in het centrum van Sprang-Capelle een mooi aanbod van winkels en diensten. Met daarbij een ideale parkeerplaats.”

Inmiddels draait ook dochter Annemieke al sinds 2002 als parttimer mee in de zaak. Ook zij is volledig gediplomeerd opticien. De gedrevenheid voor hun vak blijkt uit het feit dat Kees en zijn dochter de glazen in eigen werkplaats passend in het montuur slijpen met behulp van geavanceerde apparatuur.  

“Jazeker, het meet-, pas- en slijpwerk doen we zelf. Het is fijn om alles in eigen hand te hebben, want dan blijft de band met het vak en de klant.”